Sulten, eller fysen på en matopplevelse i Veroli? Ta turen til Mario. Hans restaurant er en opplevelse i seg selv – det ligger i en borg fra 1200 tallet og hele restauranten bærer preg av at her tar de vare på det gamle, og eksperimenterer med mat. Her får du nydelig mat ispedd kultur og historie i en spennende blanding.

Det er ikke bare å spise hos Mario. Atmosfæren er fantastisk, og Mario er utrolig kunnskapsrik. Meny- det finnes vel, men han bruker det ikke. I stedet blir det en reise gjennom hva han kan tilby. Vi diskuterer oss frem til en opplegg for kvelden og han kommer med den ene retten etter den andre lekkert og velltillaget på tradisjonelt vis.

Mario er  opptatt av å ivareta tradisjonell kokekunst fra Ciocaria og han legger også vekt på at maten er lokal.

Hvor finner vi så Mario? Restaurantens navn er Domus Hernica ligger i Via Giovanni Sulpicio 28. Det er en utrolig trang gate som går til Piazzaen i Veroli. Det er mulig å kjøre bil gjennom gaten. Men som fotgjenger må også du kline deg helt inntil husveggen. Fortau eksisterer ikke.

Rett innenfor er det en bar, og bakenfor den ligger restauranten med flotte romerske bueganger.

Bak har han en flott uteplass med mulighet for et helt selskap å slå seg løs og der er det også danseplatting for de som ønsker å danse. Fra huset på toppen av San Leuce tar deg 5 til 10 minutter å gå ned. Det går fort og greitt, men det er desto tyngre å gå opp igjen etter en vellykket aften med god mat og dertilhørende vin.

Husk å si i fra at du kommer fra Norge og har blitt anbefalt stedet av oss. Det setter han stor pris på, og du vil også få en spesialpris på et hyggelig restaurantbesøk.