farmacia-del-gustoSpise, drikke og kose seg i Veroli

Veroli er ikke store plassen, og det er lett å holde seg orientert.

Fra San Leuce til Piazzaen tar det omtrent 7 minutter å gå ned. Oppturen kan ta mye lengre tid etter en kveld med god mat og ikke minst, drikke. Men husk det folk sier når du går opp tilbake til huset; Piano piano. Du kommer tidsnok frem.

På piazzan midt i Veroli det flere koselige kafeer hvor folk sitter hele dagen, fra de om morgenen kommer inn for å ta en kjapp espresso med en cornetto. Det er italienernes frokost.

Caffé Verolanum
Hos Vincenza er det alltid hyggelig å slå seg ned. Du kan få et glass vin, te eller en kaffe. Uansett så kommer de med litt deilig attåt, som nøtter, minipizzaerm oliven og mer. Alltid spennende å se hva som følger med det glasset du har bestilt.

Hun tusler rundt og sørger for en trivelig atmosfære og prater med alle sine kunder.
Besøk Caffé Verolanum på Facebook

Lá farmacia del gusto
Gusto er Verolis nyeste restaurant, den åpnet i mai 2016 i de sjarmerende lokalene til det gamle apoteket. Her får du god italiensk mat og utsikt til piazzaen.
Besøk Lá farmacia del gusto på Facebook

Pizza på farten
Ee du litt fysen på en pizzabit på farten så er pizzautsalget i ”hullet i veggen ” absolutt å anbefale. Det lages veldig god pizza der og generøse biter skjæres opp og prisene er latterlig lave.

Du kan også ta med deg pizzaen bort til Vincenza og få noe å drikke til. Enkelt måltid på farten fra a til b.

Trattoria Sora Locì
Den sjarmerende restauranten som ligger ved piazzaen og server hjemmelagde lokale retter til en hyggelig pris. Her kan du få både lunsj og middag.
Les mer om Trattoria Sora Locì på TripAdvisor

Domus Hernica Ristorante
Mario serverer nydelige mat i sin vakre restaurant har deilig mat.
Les mer om Mario og Domus Hernica Ristorante her >>
Besøk hjemmesidene til Domus Hernica her >>

Restaurant Miravalle
I dalen nedenfor Case di Veroli ligger restaurant Miravalle der de serveres pizza laget i stenovn og med der de gamle pizzabaketradisjoner holdes i hevd. Pizzabakeren snurrer leivene større og større i luften og vips er de klare for å stekes. Franka som har dette stedet hun har også overnattingsmulighet for 9 personer over pizzarestauranten, i tilfelle det blir langt å gå hjem… men kanskje praktisk når det er uventede gjester.
Les mer om Miravalle på hotellet og restaurantenes nettsider (kun italiensk) 
Se også omtale av Miravalle i TripAdvisor

Her er en praktisk oversikt av spisesteder i Veroli:

Vis Veroli i et større kart