Veroli er en vakker middelalderby 650 meter over havet en time sør for Roma.

Slik kommer du deg til Veroli:
Det enkleste er å fly til en av flyplassene i Roma. Vi anbefaler å leie bil, men vi kan også arrangere henting både fra flyplassen og nærmeste togstasjon. Med bil er man friere til å reise i områdene rundt. Vi har god kontakt med det lokale turistkontoret som gjerne arrangerer turer om man ønsker å være uten. Vi tgilbyr 10% rabatt på listeprisene for leie av bil via Holiday Autos.

Til Italia:
Romas to flyplasser Fiumicino og Ciampino er gode alternativ. Fiumicino er desidert størst med direkteruter fra SAS og Norwegian. I tillegg kan man finne billetter på søkemotorer som finn.no.

Til nærmeste togstasjon (Frosinone):
Om du velger tog, tar du flytoget til sentralbanestasjonen i Roma og bytter til et lokaltog retning sørover. Det tar omlag en time fra Roma Terminus til Froscinone stasjon. Derfra kan du ta 10-bussen eller drosje opp til Veroli. Reisetid ca. 15 min. Se nettsidene til Trenitalia for mer.

Til Veroli:
Å kjøre fra Fiumicino til huset i Veroli er ca 120km og tar omtrent en og en halv time. Alle store utleieselskapene tilbyr utleie fra flyplassen. Er bilen utstyrt med GPS, trenger du bare å skrive Veroli og følge anvisninger for raskeste vei. Eller skrive ut veianvisningen fra NAF kartbok og Google Maps som ligger i lenkene.

For ytterligere infomasjon kontakt:
Siri Andresen. Tlf: +47 90 10 33 22. E-post: siri @ jositech.no