Alle veier fører muligens til Rom, men det er ikke alltid dit man vil. Her er noen ulike alternativer å vurdere når du skal reise til Italia. Kanskje du ønsker å kombinere et opphold i Veroli som en rundreise i Italia?

Fly
Reiser du fra Norge er det størst utvalg av billige billetter om du reiser direkte til Roma, Milano eller Pisa. SAS og Norwgian har direkteruter som går store deler av året. Vår og høst er billige måneder, men aller beste billettene får man om man reiser i januar eller februar.

Tog
Mange starter sin ferie i Italia som en del av en rundreise i Europa. De vanligste togrutene til Italia er via den franske kysten, via Sveits til Milano, eller via Østerrike. Trenitalia har gode nettsider på engelsk om å planlegge togferie i Italia.

Bil
Italia har Autostradaen som binder landet sammen. Landet har stort sett god standard på veinettet sitt, men kapasiteten er sprengt mange steder. Reiser du til Veroli er enkleste ankomsvei via A45 Roma-Napoli. Avstanden Oslo til Veroli er 2.570 km. Reiser du fra Kielfergen er avstanden 1.850 km. Ønsker du å leie bil i Italia har vi rabattavtale med Holiday Autos. Ta kontakt med Siri for priser.

Båt
Civitaveccia er Romas største havn og ligger litt nord for byen. Her kan du ankomme med båt fra Sardinia eller Korsika. Man kan også ta bilferge fra Zadar i Kroatia til Ancona på østkysten av Italia. Avstanden fra Ancona til Veroli er 330 km.