Du er vel spent på hva vi synes, og hva vi har gjort så langt her i Veroli? Tida har gått sååå fort, noe den som oftest gjør når en har det bra! Vi har kjørt et ganske hardt kjør med opplevelser så langt. En del av det vi to hadde kommet til strekke over to uker har vi nå gjort unna på en uke fordi Kristian og Kristine også ønsket å se endel mens de var her. Vi var sammen hele tiden bortsett fra en dag hvor de tok tog til Roma, og vi solte oss i Sabaudia. Det er ikke så veldig lenge siden vi var i Roma, så vi utsetter det til en annen gang.

Da vi kom på lørdag pakket vi ut, slappet av litt, og var så å spiste på ‘La nouva Lega Ernica’, etter at jeg hadde fått adressen på SMS fra deg :). Vi var der alt for tidlig, men de hadde et sluttet selskap der, og vi slapp inn allikevel. Siste kvelden de unge var her, igår, var vi der igjen. Vi ble veldig godt mottatt, og spiste herlig mat.

Mandag: Kjørte til Montecassino, var oppe ved klosteret (siesta=stengt), og var ved den polske minnelunden fra 2.verdenskrig, – spesiellt. Ganske spesiellt ettersom det vel også var en avsperret minnelund for Italienske falne. Vi kjørte videre og badet ved Sperlonga før vi kjørte innom Terrachina på veg hjem.

Tirsdag: Det hadde vært veldig dårlig vær på natta, regn og torden, så vi kom sent igang denne dagen, men ved 11.tida satte vi kursen for Napoli i et ganske usikkert vær. Svart himmel og ‘åpne sluser’ halveis gikk heldigvis over til et herlig vær før vi nådde Pompei som var første målet.
Med 26-27 grader og sol var helt ok. Deretter satte vi kursen mot Amalfikysten. Vi kjørte ‘hele runden’ og gjorde stopper i Amalfi og Positano før vi endte opp med middag på kvelden i Sorrento. Noen som snakker om smale, svingete veier i Norge?? Ikke i nærheten!! Etter en lang dag med flott vær, fullt av opplevelser inklusive en god middag i Sorrento, så var vi ‘hjemme’ ved midnatt.

Onsdag: Biltur med lunsj i Avezzano med stoppested L’Aquila. Spesiellt å se de massive ødeleggelsene etter jordskjelvet og den store teltleiren for alle husløse.

Torsdag: De unge er i Roma, vi gamle er på bade/sol-tur til Sabaudia.

Fredag: Til Sabaudia igjen, denne gangen alle fire.

Lørdag: Formiddagstur til Sora med lunsj før de unge ble kjørt til Fiumicino. Sora er en trivelig by, med spennende shoppingmuligheter for de som liker det!

Søndag: Bare vi gamle igjen, og det ble jammen en tur til Sabaudia igjen.
På grensen til regn når vi kommer dit, men det trekker unna såpass at det akkurat holder til et par timer på stranda.