Siri Andresen er opprinnelig fra Sandnessjøen, bor i Oslo og elsker Italia. Siri er daglig leder for sitt eget firma Josi Tech AS som importerer redningsutstyr til norske kunder. Josi Tech representerer flere italienske utstyrprodusenter og det var slik Siri fant Veroli. En kveld delte Siri en flaske rødvin sammen med sin italienske foretningskollega Elide. Hun fortalte sin kollega om den italienske husdrømmen. Elide som selv har hus i Veroli visste om et helt spesielt hus som snart var tilgjengelig. Det var gammelt og umoderne, men hadde den flotteste beliggenheten på toppen av den lille vakre byen.

Siri har disponert huset siden sommeren 2008. Det var et nedslitt hus uten kjøkken eller fungerende bad. Hagen var overgrodd og i dårlig stand. Men potensialet var stort. Det første de gjorde var å kontakte en lokal arkitekt som tegnet opp en løsning. På den gamle eiendommen måtte man faktisk gå ut porten og ut av tomten for å gå ned til første etasje. En ny trapp kom fort på plass. Første etasje hadde et stort restaureringsbehov. Dette var en stall fra gammelt av og eneste inngangsdør var et hull i veggen. Rommet var brukt som utstyrsbod og tilholdssted for varmtvannstanken.

Dette er noe av arbeidet som er utført siden Siri begynte rehabiliteringen:
– ny trapp ute mellom første og andre etasje
– rive gammelt kjøkken og installere nytt kjøkken oppe
– nye og bedre skap til soverommet oppe
– nye gassrørledninger til komfyrer og radiator
– nytt sentralvarmeanlegg
– ny varmtvannsbereder
– nye vinduer
– fjerne gammelt baderom og installere baderom med dusj
– nytt kjøkken nede
– fjerne gasstank nede. Gjøre om bod til baderom med dusj
– nytt elektrisk anlegg med automatsikringer og utebelysning
– fjerne gamle farlige gjerder
– legge mur og fliser på pergolaen
– anlegge egen biloppstillingsplass
– legge nytt tak.

Huset framstår nå som et moderne og komfortabelt hus som man kan være i både sommer og vinter. For ytterligere informasjon kontakt Siri Andresen på telefon 90 10 33 22 eller på e-post: siri @ jositech.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *